Integratieve Massage

Massages

De Integratieve Massage combineert drie vormen van massage tot een vloeiend geheel.

  • De Intuïtieve Massage, waarbij warm contact met de handen centraal staat. Strijkingen en knedingen ontspannen het hele lichaam.
  • De Dynamische Massage, waarbij je door rollende, wiegende, rekkende en schuddende bewegingen letterlijk en figuurlijk "bewogen" wordt.
  • De Polariteitsmassage, waarbij ik mijn handen gebruik door ze rustig neer te leggen om de doorstroming van energie te bevorderen.

Naast de Integratieve Massage heb ik mij ook bekwaamd in de Indiase hoofdmassage, een massage die met de kleding aan kan worden genoten. Een verkwikkende en ontspannende massage die tussendoor, bijvoorbeeld op het werk, kan worden ondergaan. Ook zeer geschikt om tijdens een feest of andere bijeenkomst aan je gasten aan te bieden.

"Het helen" en of de quantum touch kan ik op jouw speciale verzoek toepassen tijdens de massage. Je ondervindt van mijn handen tijdens een massage sowieso een helende werking.

Wanneer je meerdere malen mijn praktijk bezoekt kan ik de massagebehandeling steeds meer op jou afstemmen en je een persoonlijke maatwerkmassage geven.

Behalve voor de massages zelf kunt je bij mij ook terecht voor workshops Intuïtieve en/of Dynamische massage bij jou thuis of op een door mij geselecteerde locatie.

Een aantal workshops staan al gepland voor dit jaar, zie hiervoor de agenda.

Kosten:

  • Voor een Integratieve Massage van 90 minuten reken ik 60 euro euro.
  • Een Intuïtieve of Dynamische Massage van 60 minuten kost 50 euro euro.
  • Een Indiase hoofdmassage van 30 minuten daarvoor vraag ik 30 euro euro.

Voor massages aan huis vraag ik naast het geldende massagetarief rijkostenvergoeding.

Bij mijn praktijk zijn ook Massageverwenbonnen verkrijgbaar die je cadeau kunt doen aan iemand van wie jij vindt dat deze aan ontspanning toe is.

Deze prijzen gelden tot 1 januari 2016..

Ervaring

Maaike M.

In de massagekamer van Jantje is de wereld even heel ver weg. Je hoort alleen de vogeltjes in de tuin en de kerktoren van Warffum, en kunt daardoor even helemaal je blik naar binnen richten. Jantje is zorgvuldig, respectvol en vol aandacht – als masseur én als mens. Bovendien is ze zeer bekwaam in haar vak. Dit maakt dat een massage van haar een geweldige manier is om weer tot jezelf te komen.

21 april 2011

Meer Ervaringen.